14 Nisan 2013 Pazar

Şekersiz Pasta Kreması



Karbonhidrattan kaçanlar için ideal bir krema tarifi hazırladım. Arada yapacağınız kaçamaklar için 10 numara bir seçenek.

Malzemeler

1 kutu süt kreması
1 çorba kaşığı kakao(dilerseniz miktarı ile oynayabilirsiniz)
1 tatlı kaşığı vanilya
1 tatlı kaşığı tereyağı
Tatlandırmak için bal

Dolapta beklettiğimiz süt kremasını
mikserle kabarıncaya kadar karıştırıyoruz ve ardından kakaoyu, vanilyayı ve eritilmiş tereyağını ekleyip tekrar karıştırıyoruz. İşin püf noktası karıştırmayı yaptığımız kabın cam veya metal olması ve süt kremasıyla birlikte dolapta soğutmak amaç mikserin ısısıyla kabın daha geç soğumasını ve kremamızın daha kıvamlı olmasını sağlamak.Ben sağlık açısından camı tercih edin derim:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...